DECURGEREA PROIECTULUI DE SFATUIRE PANA LA FINALIZARE

De la sfatuire pana la proiectare si productie si montaj va oferim un concept intergral, care acopera gama intreaga a constructiilor pentru industrie si mestesug.

Sfatuirea – competenta si personala
Specialisteii nostrii va dau tot sprijinul profesional in sondarea variantei cele mai potrivite si econome pentru constructia ce intentionati s-o realizati. Toate cerintele de rezistenta si realizare tehnica cat si cele optice le implementam in proiectul dumneavoastra. Oferte detaliate la preturi pausale garanteaza o maxima transparenta a costurilor si a dotarilor alese.

 

Proiectare – competenta si cu multa experienta
Sectiile noastre interne de structura si rezistenta pregatesc documentatia necesara pentru obtinerea autorizatiilor pentru realizarea constructiei dorite. Planurile detaliate ptr. productie si montaj sunt un alt factor important pentru o realizare perfecta.

 

Productie – moderna, cu precizie mare si rapiditate
Linii de productie moderne si in mare parte automatizate asigura la WOLF System un standard calitativ foarte ridicat si un timp exact de livrare. Un grad ridicat de prefabricare asigura timpi foarte redusi la montaj.

 

Lievrarea – punctuala si o executie perfecta
Flota noastra de transport asigura o livrare la timp a materialelor si elementilor prefabricati pe santier.

 

Montajul – exact si calitativ
Specialistii nostrii pentru montaj asigura un grad calitativ maxim la timpi redusi de executie. Pentru a reduce mai mult cheltuielile la montaj, clientul poate sa puna la dipsozitie ajutoare.

 

Supravegehrea si coordonare lucrarilor – competent si profesional
Lucrarile pe santier sunt supraveghiate si coordonate pentru a se asigura o executie in maxima de calitate si in timpi redusi.

Incredintat proiectul dumneavostra de constructie pentru industri sau mestesug unui specialist si

Contact si ceceri de pliante

Cu drag va transmitem informatii detaliate

Cereri