INNOVATIV SPRE VIITOR

WOLF System – specialistul in CONSTRUCTII IN - LEMN, BETON si case cu structura din lemn panelizate in Scharnstein (Austria) si Osterhofen (Germania).

In mai mult de 40 de ani experienta sa facut din grupul WOLF Gruppe un concern international renumit ca partener in constructii pentru agricultura, mestesug si industrie si in domeniul caselor cu structura din lemn panelizate. Lemn, metal. beton si combinatii inteligente intre aceste materiale fac posibile solutii economice adaptate la cerintele clientilor.

www.wolfsystem.com

Partener pentru provocari mici si mari
de la hala simpla de depozitare la constructia speciala din punct de vedere arhitactonic, de la hala mica de productia la complexe de hale cu birouri si spatii administrative, de la case tipizate la casa cu proiect individual, de la bazin mic la cel cu volum mare de pana la 10.000 m³ – WOLF System paleta larga de produse..

Apropiat de toate dorintele
Pe langa centralele din Scharnstein si Osterhofen grupul WOLF are peste 20 puncte de lucru locale in 15 tari si asigura asa o prezenta rapida la client si cerintele acestuia. Peste 2.500 de angajati creaza cu competenta lor profesionala de ani indelungati un concept integral de la sfatuire pana la finalizare.

Intodeauna la pulsul timpului
Continua dezvoltare ca si linii tehnologice moderne computerizate asigura o maxima precizie in executie si o productie economa. Noi obtinem un grad foarte ridicat de prefabricare, cea ce reduce semnificativ timpi de montaj pe santiere si asigura un standard maxim calitativ.

Contact si ceceri de pliante

Cu drag va transmitem informatii detaliate

Cereri