UTILIZARI DE PLACUTE MULTICUI IN CONSTRUCTII

Constructii de case – econome si la forme complicate

Tehnologia placutelor multicui a obtinut un rol important in constructia caselor de locuit. Cu placutele multicui de la WOLF System se asambleaza elementi din lemn rapid si cu costuri reduse pana ce si acoperisuri cu forme complexe. Diversitatea in arhitectura si solutiile in detaliu se pot realiza cu mare usurinta.

Aport de material redus, grad de prefabricare foarte ridicat reduc timpii de executie pe santier. si reduc semnificativ costurile constructiei.

In constructia caselor de locuit se fac in cele mai multe cazuri ferme din lemn tip studiou, care pregatesc prin forma lor mansarda casei. Ferme cu o singura apa se pot face cu o strasina mare sau acopriri de terase etc.

 

Constructia de hale – greutatea poprie a elementilor mica, deschideri mari

Placutele multicaui se utilizeaza acolo unde se cer constructii usoare, forme deosebite sau deschideri mari. Deschderi pana la 35 m. fara sprijin interior sunt posibile. Se pot realiza ferme din lemn in toate variante a acoperisurilor ca si elemnti de perete etc.

 

Constructii speciale - vrietate in forme infinite

Cu placute multicui WOLF Sytsem se realizeaza o diversitatea in design nelimitata, pavilioane, forme speciale de acoperisuti, tribune, culise´etc.

Contact si ceceri de pliante

Cu drag va transmitem informatii detaliate

Cereri