WOLFWIN – SOLUTIA DE SOFT OPTIMA

pentru calculatia preturilor – proiectare– calculatia de rezistenta – productie

NOU! De la inceputul lui 2010 toate calculatiile de rezistenta se fac dupa noul DIN1052 resp.. EUROCODE5 .
Cu WolfWin aveti posibilitatea de a rezolva toate lucrarile in constructii de lemn cu placute multicui rapid si sigur. Printr-o utilizare destul de simpla lucrati inca din prima zi sigur si eficient. Instalatia softului se face in cateva minute.

WolfWin contine urmatoarele componente:

  • O gestionare a datelor eficienta pentru mai multa siguranta.
  • Un program de proiectare, cu care reusiti in cateva miscari sa proiectati sectiunea constructiei pe care situati acoprisul care doriti sa fie claculat.
  • Un program de ferme, prin care puteti cacula ferme generate de program pe sectiunea constrcutiei, sau ferme prin definitie proprie. Dimensiunile materilalului lemnos si a placutelor ce vor fi folosite sunt calculate automat de soft, dar pot fi introduse si manual sau schimbate dupa materialul existent pe stoc.
  • Un program de editare si printare a calculatiei de rezistenta si a proiectului.
  • Un program de croire, care reduce pierderile de material la croire prin optimizarea lungimilor de material existent introdus in sistem, si elaborarea datelor pentru linii automate de croire.
  • Un proram de calculatia preturilor, cu care puteti calcula exact pretul elementilor
  • Un program de consolidare pentru intregul acoperis inclusiv detalii.

Toate componentele de la WolfWin comunica intre ele – introduceri de date multiple nu este necesara se evita greseli si se asigura o siguaranta in productie si montaj. Schimburi de date cu alte programe find posbil prin functii de import - export de date.

Contact si ceceri de pliante

Cu drag va transmitem informatii detaliate

Cereri