BAZINE REZERVOARE DE APA POTABILA - PENTRU O APA BUNA

Apa este alimentul de baza pentru supravietuire. Folosind cu grija rezervele naturale a apei cuun manegment corespunzator al apei se evita diminuarea rezervelor globale a apei potabile. WOLF System este constient de acest lucru, de acea producem bazine etanse de apa potabila!

Bazinele, rezervoarele circulare din beton armat de la WOLF System sunt ideale pentru stocare a apei potabile. Noi construim Bazinul dumneavoastra de stocare a apei potabile cu ajutorul cofregelor noastre speciale din metal fara tiranti/distantiere intre cofragele interioare si cele exterioare cea ce asigura o maxima etansietate a acestuia.

WOLF System este un garant!
Bazinele de stocare a apei potabile necesita o suprafata cat se poate de neteda a betonului. Pentru optimizarea a peretilor putem sa folosim o folie speciala de scurgere a apei.

Dumneavoastra decideti marimea si volumul bazinului. La cerere va livram si pereti despartitori. Pentru scuregerea perfecta a apei de pe placa va putem face placa in forma de cupola cu ajutorul cofragelor noastre speciale.

Contact si ceceri de pliante

Cu drag va transmitem informatii detaliate

Cereri