Rezervoare din Beton Armat – Depozitarea într-o nouă dimensiune

Fie pentru containere pentru materiale lichide și solide, în scopuri comerciale sau agricole: Descoperiți o nouă flexibilitate și posibilități nelimitate de utilizare!

Ca este un recipient pentru lichide sau materiale solide, pentru mestesug, comunal sau agricultura: descoperiti flexibiltatea fara limite a utilizarii!


Experienta linisteste - diversitatea impresioneaza

Petse 45 de ani de experienta si o canitate de peste 5000 recipienti pe an a fcaut din WOLF System. Cel mai important constructor de recipienti din Europa. Varietatea programului este de la bazine de dejectii, pana la fementator pentru centrale de biogaz, de la silozuri pentru aschii din lemn, de insilozat furaje, depozitat materiale solide la statii de epurare. Volumul de stocare este de la 10 m³ pana la 10.000 m³.

Betonul este un material econom si longeviv. Este baza din care facem cu un sistem perfect si cunostiinte vaste mai mult!. Betonarea monolitica asigura o utilizare diversa a bazinelor noastre. Teren in pante, panza freatica ridicata nu afecteaza constructia daca este corespunzator calculata.
Cu un aport maxim de productie proprie garantam o calitate optima in timpi redusi.

Plasați încrederea in diversitatea si Experiența largă de peste 50 de ani către Wolf System și

 ‹‹ inapoi la pagina de Start