Silozuri pentru biomasa

Silozuri pentru rumegus

Siloz de cereale

Silozuri pentru aschii din lemn

Silozuri pentru peleti

Silozuri pentru ciment/cenusa

Silozuri Industriale

La productie de energie din biomasa se folosesc reziduri din agricultura si industria lemnului, unde acestea ajung sa fie o materie prima foarte importanta. Silozurile noastre de biomasa din beton armat monolitic cu supape de explozie incadrate, cu porti , usi de revizie,deschideri ptr. tehnizare sunt parte din cele ce livram. Experienta de ani indelungati si perfectionarea continua asigura o functionabilitate optima la un standard de siguranta foarte ridicat.

Silozuri pentru biomasa - Silozuri Industriale - WOLF System

Silozuri pentru biomasa

Silozuri pentru rumegus - Silozuri Industriale - WOLF System

Silozuri pentru rumegus

Siloz de cereale - Silozuri Industriale - WOLF System

Siloz de cereale

Silozuri pentru ciment/cenusa - Silozuri Industriale - WOLF System

Silozuri pentru ciment/cenusa

Silozurile noastre de rumegus sunt din beton armat monolitic cu clape de explozie incadrate, scari de acces, porti si usi si toate deschderi de tehnizare.

A se perfectiona continuu este o atitudine la WOLF System. numai asa putem asigura clientilor o functionalitate optima la cele mai inalte standarde de siguranta.

Silozurile noastre de rumegus sunt facute din beton armat monolitic cu diverse posibiltati de golire subterane, cu palnii de golire sau plansee intermediare cu sisteme de golire. Perfectionarea continua si experienta indelungata asigura o functionalitate buna la standardele de siranta maxime. Silozurile corespund tutror cerintelor de siguranta PSI si de explzie VDI 3673. Ele sunt dotate cu sisteme de stingere a focului, clape de explozie, scari de acces, podeste, usi de revizie si balustrade pe placa de acoperis.Silozuri din beton armat de la WOLF System asigura cele mai bune conditii de depozitare si in timp indelungat o solutie economa!

Noi construim silozul dumneavoastra din beton armat monolitic, un material flexibil si bun. Asiguram si livrarea si montajul dotarilor de baza cum sunt porti, usi, deschideri de revizie, scari de acces, podetse si balustrade la placa de acopreis.