Spatii Comerciale si Industriale

Hale economice sau hale de productie cu un aspect arhitectonic deosebit cu birouri si grupuri sociale, noi oferim toata gama constrctiilor industriale, realizate din diferite materiale precum: beton, otel sau lemn.

Hallenkonfigurator Stahlhalle 231pxConfigurați Hala Dorită!

Indiferent daca este vorba despre Remiza Auto, Hală de Depozitare sau orice alt tip de Construcție, Configuratorul nostru de Hale vă pune la Dispoziție orice fel de Hală doriți sa configurați.

către Configuratorul de Hale ››

Respectand cereintile clientilor, proiectam si realizam hale pentru diverse utilzari.Hale de productie, de depozitare, hale comunale, ptr. sport si echitatie, ptr. bioenergie, saloane auto sau complexe comerciale: Know-howul nostru de proiectare si executie indeplineste toate dorintele.„Gandit“ pana la cel mai mic detaliu

Alegerea materilului potrivit are cel mai important rol. Noi realizam constructii cu strctura din otel galvanizat, beton, lemn sau o combinatie dintr-e ele tinand cont de cerintele, rezistenta si aparenta optica.


Individualitate prin diversitate

Si la dotarea invelitaorei avem o diversitate mare: alegeti materilale potrivite ca si porti, usi, ferestre care sa se potriveasca constructiei si cerintelor dumneavoastra.

Plasați încrederea in diversitatea si Experiența largă de peste 50 de ani către Wolf System și

 ‹‹ inapoi la pagina de Start