Firma Wolf System

900 de ferme construite pe an in Europa

26 de sedii in 20 de tari Europene

6 centre de productie in Europa

Peste 5000 de Bazine construite anual in Europa

Proiectare de ansamblu a centrelor zootehnice

Acum Wolf System construieste si in Romania!

WOLF – Inovativ in Viitor

Cu peste 50 de ani de experiență, Grupul WOLF s-a transformat într-o companie de succes la nivel internațional și este partenerul dvs. de încredere.

Nu stiati???

Wolf System a împlinit in 2016 - 50 de ani de activitate.

Vă prezentăm filmul aniversării realizat in Octombrie 2016 la Scharnstein!

Partener pentru provocari mici si mari
de la hala simpla de depozitare la constructia speciala din punct de vedere arhitactonic, de la hala mica de productia la complexe de hale cu birouri si spatii administrative, de la case tipizate la casa cu proiect individual, de la bazin mic la cel cu volum mare de pana la 10.000 m³ – WOLF System paleta larga de produse..

Apropiat de toate dorintele
Pe langa centralele din Scharnstein si Osterhofen grupul WOLF are peste 20 puncte de lucru locale in 15 tari si asigura asa o prezenta rapida la client si cerintele acestuia. Peste 2.500 de angajati creaza cu competenta lor profesionala de ani indelungati un concept integral de la sfatuire pana la finalizare.

Intodeauna la pulsul timpului
Continua dezvoltare ca si linii tehnologice moderne computerizate asigura o maxima precizie in executie si o productie economa. Noi obtinem un grad foarte ridicat de prefabricare, cea ce reduce semnificativ timpi de montaj pe santiere si asigura un standard maxim calitativ.