Construcții industriale și comerciale

De la planificare și producție, până la asamblare și montaj, vă oferim un pachet complet de servicii, pentru toată gama de construcții industriale și comerciale.

Hallenkonfigurator Stahlhalle 231pxConfigurați-vă hala de vis!

Indiferent dacă e vorba de hale pentru producție, depozite, hale industriale sau spații de depozitare a utilajelor, configuratorul nostru vă permite să vă configurați gratuit hala. Alegeți între diferite tipuri de pereți, acoperișuri și accesorii. Testați diferite variante de fațade, culori sau forme de clădiri. Puteți să vedeți hala din diferite unghiuri în orice moment și, dacă este necesar, să modificați culorile sau deschiderile.

La cerere, vă putem pregăti o ofertă pentru construcția de hale sau putem să vă vizităm pentru o discuție personală. Prețul bun, combinat cu calitatea superioară în producție și asamblare, reprezintă punctele noastre forte. 

Spre Configuratorul de Hale ››

Respectand cereintile clientilor, proiectam si realizam hale pentru diverse utilzari.Hale de productie, de depozitare, hale comunale, ptr. sport si echitatie, ptr. bioenergie, saloane auto sau complexe comerciale: Know-howul nostru de proiectare si executie indeplineste toate dorintele.„Gandit“ pana la cel mai mic detaliu

Alegerea materilului potrivit are cel mai important rol. Noi realizam constructii cu strctura din otel galvanizat, beton, lemn sau o combinatie dintr-e ele tinand cont de cerintele, rezistenta si aparenta optica.


Individualitate prin diversitate

Si la dotarea invelitaorei avem o diversitate mare: alegeti materilale potrivite ca si porti, usi, ferestre care sa se potriveasca constructiei si cerintelor dumneavoastra.

Plasați încrederea in diversitatea si Experiența largă de peste 50 de ani către Wolf System și

 ‹‹ inapoi la pagina de Start

·         Lăsați-vă consiliați personal și fără obligații