TOP IN TEHNICA - TOP IN TEAM

WOLF System este cunscuta pentru evolutiile iei - cerintele individuale a clientilor solicita solutii individuale. Prin contactul strans cu clientii nostrii, se creaza mereu idei noi.

Softurile in fluxul de productie sunt mereu perefctionate ca sa fie intodeauna la inaltimea stanrdurilor tehnice. Gradul inalt de prefabricare in productie asigura timpi redusi la montaj.

Solutiile tehnice sunt pe prim plan la WOLF System – executiile prefecte a detaliilor asigura o maxima functionalitate constructiilor dumneavoastra!

Clima si lumina

Noi oferim pentru grajduri si hale duneavoastra un iluminat si o aerisre naturala potrivita. Asa asiguram o clima optima in grajd o conditie de baza pentru o productia ridicata.

Lumina potrivita pentru constructia dumneavoastra 
Echipa nostra de specialisti si tehnicieni cauta zilnic inbunatatiri ca sistemele noastre de iluminat si aerisire sa corespunda tuturor cerintelor si standardelor tehnice. Toate sistemele sunt reglabile maunual, electric sau automat. Sensori de temperatura, de vant si ploaie pot regla functiunile si asigura un climat optim.

Un climat echilibrat este decisiv pentru productia de lapte si carne.