TOP IN TEHNICA - TOP IN TEAM

WOLF System este cunscuta pentru evolutiile iei - cerintele individuale a clientilor solicita solutii individuale. Prin contactul strans cu clientii nostrii, se creaza mereu idei noi.

Softurile de proiectare si de productie sunt mereu actualizate si aduse la cele mai noi standarde ale tehnicii. In realizare, tehnicenii nostrii au un mare avantaj cunoscand amanuntit tehnica de productie si materialele folosite. Gradul mare de prefabricare in fabrica asigura timpi redusi de montaj si solutii econome.

Mare accent se pune la WOLF pe solutii tehnice – executiile in detaliu decid buna utilitate si functionalitate a constrctiei dumneavoastra!

 

Clima si lumina

Noi oferim pentru grajduri si hale duneavoastra un iluminat si o aerisre naturala potrivita. Asa asiguram o clima optima in grajd o conditie de baza pentru o productia ridicata.

Lumina potrivita pentru constructia dumneavoastra 
Echipa nostra de specialisti si tehnicieni cauta zilnic inbunatatiri ca sistemele noastre de iluminat si aerisire sa corespunda tuturor cerintelor si standardelor tehnice. Toate sistemele sunt reglabile maunual, electric sau automat. Sensori de temperatura, de vant si ploaie pot regla functiunile si asigura un climat optim.

Un climat echilibrat este decisiv pentru productia de lapte si carne.