SISTEME CONSTRUCTIVE – PENTRU FIECARE UTILITATE SOLUTIA IDEALA

Combinatii perfecte de materiale din Otel. lemn si beton sunt decisive pentru o constructie economa.

OTEL

Structuri din otel galvanizat sunt agreate avand deschideri mari si un aspect general elegant.

Eleganta si eficienta
In liniile noastre de productie moderne se prelucreaza anual ca. 30.000 tone de otel (aprox. 1.500 incarcaturi de tiruri). Structurile din otel sunt in standarad galvanizate la cald, sau se pot livra in diferite culori.

Structurile noastre sunt din profile de otel, cu sprijin in interior sau cu deschidere libera, la cerere cu strasini marite, console si altele.
Productia noastra complet automatizata din Osterhofen/D ne permite o executie de cea mai mare precizie!

OTEL-LEMN

Lemn si otel galvanizat: doua materiale cu proproeteti aparent diferite. In combinatie dovedesc avantajele lor comune si sunt din ce in ce mai folosite.

Stalpii din otel sunt imbinate cu cele din lemn cu ajutorul unor conectoare stansardizate. Conectoarele sunt deja in fabrica montate in stalpii de lemn si asamblate cu cele din oatel pe santier, Cea ce reduce mult timpii de montaj.

Rapid si econom
Elementi din otel si lemn se combina si cu ferme din lemn cu placute multicui, elemnti presati din lemn si sunt o alternativa economica la cele din otel galvanizat.

BETON ARMAT-LEMN LAMELAR

Stalpi din beton armat cu grinzi din lemn lamelar se folosesc pentru solutii functionale, o cerere de arhitectura deosebita si economa.

Stalpii din beton armat sunt alesi pentru ca sunt robusti si rezistenti la foc. In constructii industriale se regsesc combinatiile intre stalpi den beton armat cu sarpante din lemn lamelar.

Cea mai buna prelucrare – timpi redusi la montaj
Deja din fabrica sunt pregatite toti elementi de imbinare ca sa se poata realiza timpi cat se poate de redusi la montaj. Combinatia stalpilor din beton armat cu lemnul lamelar sunt o solutie constructiva economa si logeviva!
Pregnant este eleganta partii constructive din lemn lamelar.

LEMN LAMELAR-LEMN LAMELAR

Prin folosirea lemnului lamelar in cantitate mare strctura este recomandata pentru spatii expozitionale, si ateliere.

Cele mai bune note la rezeistena la foc
WOLF System prelucreaza Lemn lamelar de cea mai buna calitate, la cerere in calitate industriala sau cu suprafat optica. Cu elemnti din lemn lamelar se pot realiza constructii cu rezistenta mare la foc. Elementii din lemn lamelar sunt prevazute din fabrica cu conectori reducand astfel timpii de montaj pe santier!

 

FERME DIN LEMN CU PLACU MUTICUI

Una din cele mai econome solutii in domeniul acoperisurilor sunt fermele din lemn imbinate cu plcute multicui WOLF System.

Gandire perfecta
Ferme din lemn cu placute multicui se folosesc acolo unde sunt cerinte de constructii usoare. Deschideri pana la 35 m. sunt realizabile. Cu ajutorul placutelor multicui se imbina constructii din lemn, ca Elementi de perete, ferme pentru acoperisuri in diverse variante, constructii speciale etc.
Prin varietatea mare de tipuri de placi multicui se poate optimiza cantitatea de material utilizat in elementi, reducand costurile de productie semnificativ.

Angajații noștri sunt foarte familiarizați cu proprietățile și avantajele respective ale lemnului, oțelului și betonului. Prin utilizarea celor trei materiale de construcție de bază, WOLF System poate satisface cea mai economică selecție a sistemului de sprijin sau a structurilor in cadre pentru fiecare cerință și în același timp îndeplinește cerințele individuale. Condițiile locale, dimensiunea clădirii, tipul de utilizare și cerințele vizuale revin selecției. Acest lucru are ca rezultat Clădiri Economice cu o Funcționalitate Maximă.