SISTEME CONSTRUCTIVE – PENTRU FIECARE UTILITATE SOLUTIA IDEALA

Combinatii perfecte de materiale din Otel. lemn si beton sunt decisive pentru o constructie economa.

OTEL GALVANIZAT

Structura din otel galvanizat se distinge printr-o structura supla cu o deschidere mare si au o imagine generala eleganta.

Eleganta si eficienta 
In liniile noastere de productie de inlata perfectiune se prelucreaza anual ca. 30.000 tone de otel (cea ce reprezinte ca. 1.500 de incarcaturi de TIR). Structurile din otel sunt galvanizate la cald in standard.

Noi producem Profile pentru structura de acoperis la o singura apa sau in doua ape, sprijinite sau fara sprijin in interior, la cere cu strasina mare pentru adaposturi de material sau utilaje. Productia noastra complet automatizata in Osterhofen/D ne asigura un grad maxim de calitate si precizie!

OTEL/LEMN

Lemn si otel galvanizat: doua materiale cu proprietati aparent diferite. In combinatie ofera avantaje si gasesc in constructii agricole tot mai multi adepti.

Stalpi din otel galvanizat sunt imbinate prin conectori cu lemnul din acoperis. Conectorii sunt montati in linii automate de productie in grinzile din lemn si vor fi imbinate la fata locului cu stalpii din otel galvanizat. Cea ce ne asigura un timp redus la montaj.

Rapid si econom 
Combinatia dintre otel galvanizat si lemn se realizeaza si cu ferme din lemn imbinate cu placute muticui.
Pretetii din structura de lemn intre stalpi din otel galvanizat ofera o alternativa mai economa in constructia halelor.

BETON ARMAT LEMN LAMELAR

Stalpi din beton armat cu sarpanta din lemn lamelar se folosesc pentru solutii arhitectonice, dar si pentru cele functionale si econome.

Stalpi din beton armat sunt robuste si au rezistenta ridicata la incendii.

Pregatirea perfecta - timp de montaj redus
Deja in productie se pregateste imbinarea intre stalpii din beton armat cu sarpanta din lemn lamelar cu toate deschiderile ca sa se obtina timpi cat mai redusi la montaj. Combinatia intre stalpi din beton armat si lemn lamelar este o solutie foarte tranica si economa!
O solutie eleganta si optica a sarpantei din lemn lamelar.

LEMN LAMELAR - LEMN LAMELAR

Canitatea mare de lemn este foarte interesanta ca structura pentru ateliere si expozitii cu vanzare.

Rezistenta mare la incendii
La WOLF System se prelucreaza lemn lamelar de cea mai mare calitate, dupa cerinte in calitate industriala sau arhitectonica. Cu lemnul lamelar se pot construi astazi orice constructie cu cerere la o rezistenta marita la incendii. 
Stalpii si sarpanta se pregatesc in linia noastra de productie automatizata cu toate imbinarile pentru a evita timpi de montaj ridicati la fata locului!

FERME DIN LEMN INBINATE CU PLACI MUTICUI

Una din cele mai econome solutii in domeniul acoperisurilor sunt fermele dimn lemn cu placute multi cui de la WOLF System.

Gandire avansata,
fermele din structura de lemn imbinate cu placute muticui se folosesc acolo unde este o cerinta de constructie usoara, se cer forme deosebite sau se cer deschideri faorte mari. Deschideri fara sprijin se pot realiza pana la 35 m.Constructii cu imbinari cu placi multicui pot fi folosite in elementi de pereti acoperisuri in doua ape, inntr-o apa, si alte elemente constructive. Prin numarul mare in tipuri de placute multicui se poate ajunge la o optimizarea cantitatii de materiale in constructie.

Totul de la un singur producator
Ca este un simplu acoperis sau o lucrare mai complexa cu imbinari cu placute multicui toate se pot face fara limite.

  • Constructie cu economie mare de materiale
  • Greutate proprie redusa
  • Grad inalt de prefabricare

Softurile noastre asigura o productie rapida de cea mai inalta perfectiune. Placutele multicui se produc la Wolf System cu ajutorul unor linii de productie ultramoderne.