DECURGEREA PROIECTULUI – TOTUL DE LA UN PRODUCATOR CU EXPERIENTA

De la sfatuire si proiectare la productie si montaj va oferim un concept intreg care acopera toate cerintele din agricultura.

Sfatuirea – detaliata si individuala

Sfatuitorii nostrii va sprijina la pregatirea proiectului agricol si gasesc solutiile cele mai bune si econome. Toate cerintele tehnice, optice si cele de rezistenta sunt implementate. Ofertele noastre detaliate garanteaza o maxima transparenta a celor ofertate.

Proiectare - cu maxima experienta si competenta

Structuristii si proiectantii nostrii din sectille de specialitate intocmesc toata documentatia necesara pentru obtinera autorizatiilor de constructie incl. verificare proiectelor.

O productie moderna cu mare precizie si rapiditate

Procese si linii de productie in mare parte computerizate asigura un standard maxim de calitate si o respectare a termenelor de livrare. Gradul inalt de prefabricare asigura timpi redusi la montaj.

Livare și Montajul

Flota noastra de transport asigura o livrare punctula si la timp. Muncitorii nostrii bine pregatiti profesional asigura o maxima calitate in timp record. Pentru minimarea costurilor la montaj se pot pune la dispozitie ajutoare. Costurile pentru seful nostru de echipa se va factura dupa orele care sunt nevoie pentru montaj.