FUNDATII – SECTIE DE CONSTRUCTII IN BETOANE LA WOLF SYSTEM

In sectia noastra de constrctii cu betoane se constrcuiesc fundatii, canale de dejectii, pereti din beton armat si multe altele pentru hale si grajduri.

Constrcutiile se fac cu montaj partial sau complet. Specialistii nostrii va informeaza cu placere despre avantaje si dezavantaje respectiv componentele economice la variantele cu pereti prefabricati si beton turnat monolitic la fata locului.

Fundatia si hala executata sau coordonata de acelasi constructor garanteaza o executie cat se poate de perfecta. Experienta noastra de decenii asigura o functionalitate si o executie fara probleme.

 

CALITATE IMPECABILA LA FUNDATII SI PIVNITE

Fundatia constructiei dumneavoastra poate fi cu pahare, fasii de fundatie sau radier plan.

Solutia potrivita si economica la fundare se alege de catre WOLF System dupa urmatoarele criterii:

  • Teren de fundare si amplasarea constructiei
  • Genul constrcutiei
  • Utilitatea constructiei
  • Dorintele beneficarului

In colaborare cu sectai noastra de betoane si hale cautam variana cea mai potivita. Detaliile de trecere de la fundatie spre consturctia de baza se stabilesc impreuna cu dumneavoastra.

 

CONSTRUCTII DIN BETON MONOLITIC CU COFRAGE PROPRII

Cu cofragele noastre avem posibilitatea de a betona monolitic toate reperele de pe santier.

Adaptat cofragelor face tehniceanul in CAD planurile de cofrare. Daca credeti ca mai sunt modificari sau treceri neprevazute, nici o problema! cu betonarea monolitica se pot realiza aceste schmbari foarte flexibil la fata locului. Echipa de montaj WOLF System este foarte bine pregatita profesional si asigura o realizare calitativa si la timp.

 

PREFABRICATE – TIMP REDUS LA EXECUTI SI O SUPRAFATA FINISATA

iversitatea prefabricatelor din beton armat este imensa:

  • elementi pentru plansee cu deschideri mici pana la 8 m sau cu deschidere mare pana la 22 m
  • elementi de soclu sau pereti sandwich
  • pereti interiori, pereti exetriori, pereti de sprijin, fundatiie, stalpi, console sau camine

Pe langa unui montaj rapid si in mare parte independent de intemperii este si avantajul stabilitatii un factor decisiv. Alte avantaje ar fi de exemplu un grad ridicat de ptotectie la foc. Suprafata aproape finisata reduce iarasi timpi de executie a construcutiei.

 

PARDOSELI INDUSTRIALE

Radieri monolitici ca pardoseala industriala sunt extrem de rezistente la incarcare si circulatie cu utilaje si masini agricole.

Pardoseli industriale se folosesc la hale de depozitare, ateliere, garaje, pivnite. Puteti alege dintr-o gama larga de culori, structuri de suprafata, si protectia suprafetelor, ca de exemplu rasini rezistente la acizi, antiderapante si altele. Finisarea suprafetelor cu utilaje rotative asigura o suprafata absolut neteda si etansa la lichide.