Grajduri Prefabricate - Soluția inteligentă

Sistemul optimal din beton prefabricat, coordonarea în mod profesional a detaliilor și timpii scurți de construcție sunt avantajele decisive!

Grajduri Prefabricate - WOLF Systembau

Grajduri Prefabricate

Grajduri Prefabricate - WOLF System

Grajduri Prefabricate

Grajduri Prefabricate - WOLF System

Grajduri Prefabricate

Grajduri Prefabricate - WOLF System

Grajduri Prefabricate

Un nou trend în construcțiile grajdurilor duce la creșterea fermelor: grajdurile prefabricate. Conceptul de grajd prefabricat se bazează pe combinarea unei fundații stabile a construcției cadru, cu o structură rapidă, economică și prefabricată a grajdului și un acoperiș solid al clădirii, realizat conform înaltelor standarde de calitate WOLF.

Timpi scurți de execuție datorită utilizării elementelor prefabricate din beton și a tehnologiei de preasamblare a grajdului
Conceptul de prefabricare al liderilor de piață - "DuoModul-System pentru bovine". Bazându-se pe concepul de succes "DuoModul-System pentru porcine", liderii de piață din industrie prezintă un concept nou de prefabricare special creat pentru fermele de bovine "DuoModul-System pentru bovine".

Tehnică pentru grajduri de la Schauer Agrotronic
Grajdurile sunt prevăzute cu echipamente de înaltă calitate, cum ar fi gardurile robuste și silențioase de furaje Top Safe Vario, boxele de odihnă confortabile (opțional noile Comfort Plus LB) sau culoarele de trecere Typ Vario Compact. Chiar dacă este vorba despre un sistem prefabricat, acesta poate fi adaptat în funcție de cerințele clienților. Deosebit de interesant este „robotul de hrănire” TMR Transfeed DEC automat, care permite o lățime a mesei de hrănire de până la 1,9 m. În funcție de dorințele clienților, asamblarea poate fi realizată în întregime de WOLF sau poate fi parțial în regie proprie (pentru elementele ușor de instalat). 

  • Mulți ani de experiență și cea mai înaltă competență de planificare
  • Expertiză de înaltă calitate, funcțioanală și durabilă
  • Supraveghere și construcție în mod profesional
  • Timpi scurți de construcție, datorită părților prefabricate
  • Variante flexibile de proiectare, în funcție de tehnologia dorită