Placi multicui WOLF și Easi-Joist

Plăcuțe Multicui - conexiunea economică, modernă și fiabilă din lemn! Indiferent dacă este vorba despre o structură de acoperiș simplă sau despre cele mai complicate construcții din grinzi cu zăbrele - nu există aproape nici o limită a posibilităților creative.

easi-joist WOLF-Sunt Soluția - easi-joists® sunt utilizate în mod obișnuit pentru a construi clădiri rezidențiale, precum și clădiri comerciale și industriale. Acestea intră în categoria materialelor pe bază de lemn și pot fi denumite, în general, ca un transportor paralel cu bare metalice.


UTILIZARI DE PLACUTE MULTICUI IN CONSTRUCTII


Constructii de case – econome si la forme complicate

Tehnologia placutelor multicui a obtinut un rol important in constructia caselor de locuit. Cu placutele multicui de la WOLF System se asambleaza elementi din lemn rapid si cu costuri reduse pana ce si acoperisuri cu forme complexe. Diversitatea in arhitectura si solutiile in detaliu se pot realiza cu mare usurinta.

Aport de material redus, grad de prefabricare foarte ridicat reduc timpii de executie pe santier. si reduc semnificativ costurile constructiei.

In constructia caselor de locuit se fac in cele mai multe cazuri ferme din lemn tip studiou, care pregatesc prin forma lor mansarda casei. Ferme cu o singura apa se pot face cu o strasina mare sau acopriri de terase etc.Constructia de hale – greutatea poprie a elementilor mica, deschideri mari

Placutele multicaui se utilizeaza acolo unde se cer constructii usoare, forme deosebite sau deschideri mari. Deschderi pana la 35 m. fara sprijin interior sunt posibile. Se pot realiza ferme din lemn in toate variante a acoperisurilor ca si elemnti de perete etc.Constructii speciale - vrietate in forme infinite

Cu placute multicui WOLF Sytsem se realizeaza o diversitatea in design nelimitata, pavilioane, forme speciale de acoperisuti, tribune, culise´etc.

Plasați încrederea in diversitatea si Experiența largă de peste 50 de ani către Wolf System și

 ‹‹ inapoi la pagina de Start